Shelf Logic: planiranje police je sada jednostavno i cjenovno pristupačno.


"Optimizirajte prodajne performanse vašeg asortimana tako što ćete kreirati izgled i raspored polica sa mnogobrojim opcijama kupovine koje će poboljšati zadovoljstvo kupaca i stimulirati prodaju."

RetailZoom je ponosan partner američke kompanije Shelf Logic koja je svjetski vodeći brand „namjenskog“ planogram software-a i nudi rješenja poput:

  • Brzo kreiranje oku primamljivih profesionalnih planograma
  • Smanjuje mogućnost nedovoljnog broja izloženih proizvoda (out of stock situacije)
  • Poboljšava položaj proizvoda i asortiman
  • Daje mogućnost brzog i jednostavog pregleda trenutne situacije pri razvoju novih proizvoda i njihovih pakiranja
  • Poboljšava odnos dobavljača i prodavača

Dostupna su dva različita rješenja za različite tipove budžeta i potreba:

  • Master Edition je osnovno rješenje koje će pomoći korisnicima koji se prvi puta susreću sa planogramima, da kreiraju profesionalne planograme brzo i jednostavno
  • Enterprise Edition je napredno rješenje za profesionalne korisnike koji su se već susreli s planogramima a uključuje sve alate za profesionalno upravljanje kategorijama uz intuitivno korisničko sučelje.

Možete iskoristiti sve usluge projektiranja planograma ili možete uzeti neka od naših već gotovih rješenja kako bi izradili vlastite planograme.

Puna usluga planograma počinje kreiranjem baze podataka proizvoda a završava kompletnim kreiranjem planograma i njegovim održavanjem.

Ukoliko se odlučite za kupnju nekih od naših rješenja za izradu planograma dobiti ćete edukaciju na licu mjesta kao i kasniju tehničku podršku.


Za više informacija o našim Shelf Logic rješenjima kao što su cijene, molimo preuzmite pdf. datoteku.

Za više informacija posjetite Shelf Logic web stranicu.