Kompanija

Yiannis Papadopoulos
CEO

2011. godine Yiannis Papadopoulos, osnivač revolucionarne kompanije za istraživanje tržišta u razvijenim tržištima, imena Amer World Research odlučio je krenuti u novu poslovnu avanturu. Na to su ga potaknula dva osnovna faktora.

S jedne strane, tehnologija koja je u zadnjih nekoliko godina toliko napredovala da ne samo da je promijenila rad prodaje i dala kupcima priliku da iskažu svoja mišljenja već je i umnogostručila prilike za raznorazne podatkovne analize i istraživanja.

S druge strane su kao posljedica toga želje i potrebe kupaca evoluirale i tradicionalne informacije o tržištima su postale nedovoljne kako bi se na te želje i potrebe reagiralo.

RetailZoom je stvoren kako bi se udovoljilo potrebama klijenata kroz korištenje punog potencijala podataka o trenutnome stanju u prodaji.

Danas su ključni dio tvrtke iskusni profesionalci koji su voljni utjerati put inovativnim pristupima i rješenjima a rade u okruženju transakcijskih podataka, podataka o programima vjernosti, povratnih informacija kupaca te tradicionalnih podataka za mjerenje stanja prodaje kako bi pomogli maloprodajnim lancima i proizvođačima da naprave uspješne poslovne odluke.