Compania

Yiannis Papadopoulos
CEO

In 2011 Yiannis Papadopoulos, fondator al Amer World Research, o companie de cercetare de piata de pionierat in pietele in curs de dezvoltare si care a devenit, ulterior, parte din Amer Nielsen Reserach, a decis sa inceapa o noua calatorie. Doua motive au stat la baza acestei decizii.

Pe de o parte, tehnologia a progresat exponential, ceea ce nu numai ca a schimbat peisajul de retail si i-a oferit consumatorului noi medii de a-si spune parerea, dar a permis si dezvoltarea unor noi tipuri de analize si cercetari.

Pe de alta parte si drept consecinta a acestei evolutii, pretentiile clientilor au crescut si ele, iar metodele traditionale de a obtine informatii de piata au devenit insuficiente pentru a le acoperi nevoile.

RetailZoom a luat nastere pentru a raspunde acestor cerinte exploatand la maxim potentialul datelor de retail.

Profesionisti cu experienta, dornici sa imbratiseze abordari noi, sunt acum membri ai echipei, capabili sa lucreze si sa interpreteze date tranzactionale, informatii de pe cardurile de loialitate sau feedbackul clientilor, dar si datele de vanzari, menite sa ajute comerciantii si producatorii sa gestioneze businessuri de succes.